Ingrid Helsingen Warner blir ny daglig leder i Leidar Norway

Ingrid Helsingen Warner blir ny daglig leder i Leidar Norway AS fra 1. januar 2018. Morten Woldsdal går etter eget ønske da over i en rolle som seniorrådgiver og partner i selskapet.

Ingrid Helsingen Warner vil ha ansvar for et team på 15 personer fordelt på selskapets kontorer i Oslo og Kongsvinger, hvor Anders Fjeld vil fortsette som leder og partner. Leidar ble etablert i Sveits i 2010, og Ingrid Helsingen Warner har vært med helt siden starten.

Leidar hjelper ledere, bedrifter og organisasjoner med å sette kursen, navigere og kommunisere. Vi bringer en god kombinasjon av senior kompetanse på både visuell og skriftlig kommunikasjon, og har stadig flere kunder som bruker oss som eneleverandør på merkevare- og omdømmebygging. Vi kommer til å fortsette å satse på å være et ledende byrå for dem som ønsker integrert kommunikasjon både i Norge og internasjonalt.

Det er inspirerende å se at Ingrid nå er klar for å lede selskapet videre i Norge. Hennes internasjonale bakgrunn og erfaring har vært viktig i vårt arbeid med å bygge opp Leidar Norway til et norsk internasjonalt fullservicebyrå.

Morten vært byråleder i over 20 år, og tiden er nå inne for å slippe yngre krefter til. Dermed får Morten mulighet til å bruke all sin tid på å bistå kunder. Ingrid er forlengst klar for større oppgaver, og hun har allerede markert seg som en av de fremste, unge rådgiverne og markedsførerne i Norge.